extrém takarítás

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Néhány mondat az ózonkezelésről


Az ózongázzal történő kezelés megszünteti a kellemetlen szagokat, étel, állat, dohányzás által visszamaradt, és egyéb kellemetlen szagokat. Megöli a baktériumokat, penészgombákat, spórákat, atkákat a kezelt helységekben.
Erősen javasolt fertőző betegség után, vagy újszülött érkezése előtt fertőtleníteni. Ugyanakkor szennyvízkár, csőtörés esetén is a helyreállítási munkálatokat követően hogy maximálisan megszüntessék a baktériumos fertőzések lehetőségét.

Az ózongázról:

A modern mobil ózongenerátorok kitűnő segítséget nyújtanak az erős, nehezen hozzáférhető és eltüntethető szagok tökéletes eliminálásához. A lakóhelységek, autók, belső terének teljes higiéniai kezelésében, kutyák, macskák által allergiát okozó anyagok megszüntetésében, az apróbb bogarak, pókok és rovarok megsemmisítésében. Az ózonkezeléshez nem szükséges adalékanyag használata, a kezelés alatt a tárgyak elmozdítása vagy elpakolására nincs szükség. A kezelést követően semmiféle utólagos takarítás nem szükséges. Az előállított ózongáz hatásosan semlegesíti még a különböző eredetű szagokat, illatokat, és ezzel egy időben állítja vissza a normális higiéniai szintet. Megtisztítja az eddig kellemetlen szagú helységeket, a gépjárművek belső terét.

A kezelésről:
A kezelés időtartama átlagosan 1-3 órát vesz igénybe, minden órában fél órás szünetet kell tartani, ezért a teljes időtartam legalább 1,5 de legfeljebb 4,5 órán át tart. Mivel az ózon a klórhoz képest 600-3000 hatékonyabban fertőtlenít, a kezelés előtt a kisálatokat, növényeket a kezelés időtartama alatt át kell helyezni ideiglenesen. A lakást el kell hagyni és biztosítani hogy a fertőtlenítés alatt sem ember sem állat ne tartózkodjon a kezelt területen! A kezelés berendezési tárgyakban semmilyen kárt nem okoz!
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz